Om ildsjælene bag

Visionæren & optimisten

METTE MARIA TERP

Navn: Mette Maria Terp
Alder: 34 år.
Bopæl: Valby
År som iværksætter: 14
Uddannelse: Kandidatgrad i iværksætteri & innovation fra CBS
Andre “smarte” titler:- Tidligere dansk og europæisk ambassadør for Women’s Entrepreneurship Day og Ekspertblogger på Amino

LÆS MERE OM METTE!

MAIKEN JUUL

Navn: Maiken Juul
Alder: 43 år.
Bopæl: Djursland
År som iværksætter: 12
Uddannelse: Cand. scient I human ernæring
Andre “smarte” titler: Foredragsholder hos Athenas, ekspert i tankestyring og forfatter til bogen “Styr på tankerne”

LÆS MERE OM MAIKEN!

BAGOM FEMALE GO-GETTER

Vi er kvinderne bag Danmarks største Facebookgruppe for kvindelige iværksættere: "Female Go-Getters - netværk for kvindelige iværksættere" . På blot 1,5 år vækstede vi denne Facebookgruppe fra 0 til 4000 medlemmer og faciliterede  en månedlig interaktion på over 30.000.

Facebookgruppen startede mere eller mindre tilfældigt, men det var hurtigt tydeligt for os, at der manglede et “safe space” for kvindelige iværksættere. Et sted, hvor man bliver forstået. Et sted, hvor man søger råd. Og et sted, hvor man møder ligesindede, som deler samme livsdrøm som en selv.

Alle disse ting danner grobund for skabelse af Inner Circle, som så dagens lys 1. maj 2019. Det er næste level af vores movement af kvindelige go-getters. Vi har krydret medlemsklubben med med faglige indslag fra nogle af de allerbedste iværksættereksperter (fordi en ægte Go-Getter lærer kun fra de bedste!).

Vi er kendte for vores helt specielle Go-Getter vibe, og mange siger, at den skal opleves- ikke beskrives. Men hvis du mikser Mother Theresa (for hendes empati), Beyonce (for hendes power) og Oprah (for at kombinere sit why med rigdom), så har du en meget god formel på, hvordan tonen er i Go-Getters.

❤

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

JA TAK!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.